Formular Sesizări

Stimați călători, este foarte important pentru noi sa va oferim posibilitatea de a comunica rapid și ușor.
Ne cerem scuze pentru orice nemulțumire apăruta în relația cu noi, dar semnalarea acesteia ne oferă posibilitatea remedierii și asigurării unui transport eficient și de calitate.
Sesizările primite vor fi supuse unor măsuri de cercetare și analiza detaliata a tuturor aspectelor semnalate, răspunsul, va fi comunicat reclamantului în termen de 30 zile de la data înregistrării cererii.
În conformitate cu art.7 din Ordonanța nr.27/30.01.2002, privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, toate datele sunt obligatorii, nefurnizarea datelor de identificare (în special, nume, prenume și adresa de domiciliu/reședință) conduce la clasarea plângerii ca anonima.

Prin prelucrarea si validarea acestui formular sunteti de acord in mod expres si neechivoc ca toate datele si informatiile personale oferite catre Transurb sa fie utilizate de catre persoanele desemnate in vederea analizei si solutionarii prezentei solicitari. Ati luat la cunostinta ca, in temeiul prevederilor Legii nr 677 /2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date va sunt recunoscute urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, drepturile de interventie si de opozitie, precum si faptul ca acestea pot fi exercitate printr-o cerere scrisa adresata societatii Transurb, intocmita in conformitate cu Legea nr. 677/2001.

Mod de transmitere raspuns *